Здравей,

Нека ти разкажем за EnvyMovies

EnvyMovies е интернет платформа за гледане на пълнометражни филми и телевизионни сериали онлайн. Множеството функции на EnvyMovies го правят един от най-предпочитаните сайтове на хората в България и чужбина.

Предимствата на EnvyMovies

1

Всички посетители могат да гледат най-новите заглавия, благодарение на страхотният ни екип. Нови филми и телевизионни сериали биват добавяни всеки ден.

2

Всеки, който си създаде безплатен профил може да добавя любимите си филми и телевизионни сериали в лична колекция, която я лесна и бърза за разглеждане.

3

Красив и удобен за използване дизайн, който е лесен за използване от всички. На първо място поставяме скоростта, за да може да гледате от всички краища на света.

4

Нашата страхотна търсачка, която Ви помага да намирате по жанр избраните си филми и телевизионни сериали бързо и лесно, без да се налага да зареждате допълнителна страница.

5

Не можете да си изберете филм или телевизионен сериал? Няма проблеми! В горната част на сайта, ще намерите един бутон, който избира случаен филм за вас.

Започнете да гледате!

EnvyMovies е най-добрата безплатна платформа за онлайн филми и сериали, която съществува в България в момента. Цялото съдържание е лесно достъпно, целият сайт е много добре направен, функцуонален и лесен за ориентиране.

Facebook потребител

Специални благодарности

Subsunacs

Субтитри

Страхотен източник за субтитри на хиляди филми и телевизионни сериали.

Subs.sab.bz

Субтитри

Още един невероятен сайт, който предоставя много субтитри на български.

TMDB

Данни

Информация за всички филми и телевизионни сериали, събрана на едно място.

Статистика от Миньоните

Ето каква информация ни беше предоставена от тях.

2200+

Филма

4200+

Епизода

150 000+

Месечни посещения

60 000+

YouTube гледания