Арнолд Шварценегер няма да участва в третата част на “Пазителите на Галактиката”

Арнолд Шварценегер няма да участва в третата част на “Пазителите на Галактиката”

Преди около 4 дни се появиха слухове, че Арнолд Шварценегер ще участва в предстоящата трета част от поредицата “Пазителите на Галактиката”. Тези спекулации, обаче, бяха набързо опровергани от самия Джеймс Гън. Той каза, че сайтът, откъдето първоначално се е появила новината за евентуална поява на Шварценегер, се уповава на фалшиви източници. Все пак имаше и добри новини, които оповестиха, че Силвестър Сталоун ще се завърне в новата част. Припомняме, че Слай участва във втората част от поредицата.

Все още не е ясно кога ще излезе “Пазителите на Галактиката Vol.3”, но самият режисьор на филма Джеймс Гън сподели, че ще започне работа по него, когато приключи с новата версия на “Отряд Самоубийци, който трябва да излезе по кината през 2021 година. Говори се, че от Марвел Студиос са харесали 2023 година като дата за “Пазителите на Галактиката Vol.3”.

Говори се, че  и Пазителите на Галактиката ще се появят за малко в новия четвърти филм за Тор, който се казва “Тор:Любов и Гръмотевици”. Неговата премиерна дата е насрочена за 11 февруари 2022 година.