Крис Хемсуърт отново ще хвърля мълнии като Тор

от envymovies на 20 февруари, 2020

Крис Хемсуърт отново ще хвърля мълнии като Тор

Може да съдържа СПОЙЛЕРИ за Отмъстителите:Краят, четете на собствен риск.

Минаха 20 дни от премиерата на Отмъстителите:Краят и докато филма продължава да чупи всякакви рекорди, стана ясно, че Крис Хемсуърт ще изиграе Тор още няколко пъти. Австралийският актьор беше казал, че ако е възможно, би искал да играе Тор вечно. Малко след това Теса Томпсън(Валкирия) също заговори за евентуалното завръщане на Хемсуърт в продължение на Тор:Рагнарок. От нейните думи се разбра, че и Тайка Уайтити може да седне отново на режисьорския стол.

Няколко месеца по-късно ето че това се случи и от Марвел подновиха договора на Крис Хемсуърт. Неговият предишен договор изтече след участието му в Отмъстителите:Краят, новият му е с продължителност 5 филма. За сега е ясно, че 35-годишният актьор ще участва в Пазителите на Галактиката vol.3 и Тор 4. Дотук актьорът е участвал в 7 филма от Вселената на Марвел.

Все още може да гледате Крис Хемсуърт в Отмъстителите:Краят, а от 14 юни ще можете и да го гледате заедно с Теса Томпсън и Лиъм Нийсън в новия филм от поредицата Мъже в черно- Мъже в черно:Глобална Заплаха.