Очакват ни нови два трейлъра на “Черната вдовица”

Очакват ни нови два трейлъра на “Черната вдовица”

Както сте разбрали от заглавието, скоро ще излязат не един, а цели два напълно нови трейлъра На дългоочакваната нова частица от огромния пъзел, наречен MCU. “Черната вдовица” трябваше да излезе на 1 май тази година, но заради световната пандемия, премиерата беше насрочена за 6 ноември тази година. Тази дата беше запазена за друг голям проект на студиото- “Вечните”. Първият от тези нови трейлъри ще е с продължителност 1 минута и 44 секунди, а другият-2 минути и 38 секунди.

След толкова години чакане от страна на фенове, най-накрая героинята на Скарлет Йохансон ще получи солов филм. За сюжета се знае съвсем малко. Единственото известно е, че събитията се развиват през 2016 година, след “Първият отмъстител:Войната на героите”. Всичко останало е спекулации. Преди време самата Йохансон потвърди, че това е последният път, в който ще я видим в образа на изкусителната червенокоса рускиня.

Най-новите сведения, идващи директно от актрисата, са, че историята на филма не е базирана на определена сюжетна линия от комиксите. Според нейните думи, може да очакваме още бъдещи филми за Черната вдовица. Сигурно се чудите как това е възможно, при положение, че Йохансон напуска поредицата след този филм. Е, отговорът е доста изненадващ. От Марвел заявиха, че Наташа (героинята на Йохансон) ще предаде щафетата на друга черна вдовица.

Очаквайте новата екранизация на Марвел от 6 ноември тази година по кината.