Отмъстителите: Краят вкара 21-годишно момиче в болницата, заради неконтролируемо плакане

Avatar
EnvyMovies Team

„Отмъстителите: Краят“ най-после удари кината по целия свят, но това не премина без инциденти. В Китай беше пребит младеж, който разкрил края на филма, пред огромна опашка хора, които са чакали своя ред за гледане. Тъжният край на поредицата обаче се оказа твърде много за една 21-годишна фенка, която започнала да плаче неконтролируемо малко преди края и е трябвало да бъде закарана с линейка в най-близката болница.

По-късно беше потвърдено, че момичето е страдало от хипервентилация и е имала недостиг на кислород. За щастие всичко се разминало добре, поради бързата реакция на докторите, които поели нещата под контрол.

Колкото и опасна да е била тази ситуация, тя е символ за любовта на феновете към измислените герои на Марвел. Когато беше пуснат първия филм за Железния човек, никой не е очаквал след него да последва една от най-популярните поредици на нашето време. В момента „Отмъстителите: Краят“ продължава да чупи бокс офис рекорди с над 1.2 милиарда приходи, а това число се очаква да нараства все повече и повече.