Промени в премиерните дати на бъдещите Марвел филми

Промени в премиерните дати на бъдещите Марвел филми

Заради пандемията, обхванала целия свят, от Марвел решиха да забавят премиерите на бъдещите си филми. Започваме от “Черната вдовица”, който трябваше да излезе на 1 май тази година, но вместо това ще бъде наличен по кината по-късно тази година, от 6 ноември, когато всъщност трябваше да излезе “Вечните” с Анджелина Джоли.

Премиерата на “Вечните”е насрочена за 12 февруари 2021 година. Шанг Чи и легендата за десетте пръстена ще излезе на 7 май догодина, продължението на “Доктор Стрейндж” е насрочено за 5 ноември 2021 година. За 2022 година са преместени “Тор:Любов и Гръмотевици”, “Черната Пантера 2” и “Капитан Марвел 2”, като съответно премиерите ще са на 18 февруари, 6 май и 8 юли. Единственият филм, чиято премиера остава непроменена, е продължението на “Спайдър-мен:Далече от Дома”, а причината е, че за него отговаря компанията Сони, а не Дисни, които ще разпространят горепосочените филми.

Като за финал ви призоваваме да си останете вкъщи и да се пазите. В нашата платформа може да откриете достатъчно филми и сериали, с които да си запълните времето. Пожелаваме ви да сте здрави!