Ще наметне ли Бен Афлек още веднъж наметалото на Батман?

Avatar
kauncho

Макар да се говореше, че Робърт Патинсън ще получи ролята на прилепа-отмъстител, от DC излязоха с изявление, че нямат уговорка с актьора. Оттам се появиха слухове, че от студиото възнамеряват да върнат Бен Афлек, както и да използват неговия сценарий под негова режисура. Макар и да ви звучи абсурдно, тези спекулации могат да се приемат за истина, защото при новината, че Патинсън ще получи ролята, всички фенове, зрители и кой ли още не се обърнаха срещу това решение и се започнаха петиции за уволнението му. Самият актьор отказа да коментира.

Още преди няколко месеца се появи новината, че Бен Афлек ще се завърне като Батман в продължение на „Лигата на Справедливостта“. Рей Фишър (Киборг от Лигата на Справедливостта) заговори, че тези слухове са истина. За сега от студиото нищо не са потвърдили. Фишър спомена, че се разработва и самостоятелен филм за неговия герой. За жалост това изглежда малко вероятно, тъй като се появи информация, че договорите на Рей Фишър и Езра Милър (Светкавицата от Лигата на Справедливостта) изтичат този месец и няма да бъдат подновени. Това означава, че и двамата ще бъдат заменени с други актьори, а филмът за Светкавицата няма да види бял свят скоро.

Джош Бролин (Джона Хекс; Дедпул 2; Отмъстителите:Война Без Край; Отмъстителите:Краят) беше запитан какво мисли за вселената от филми на DC, а неговият отговор беше:

Тотален провал.

Независимо от факта, че е участвал във филм на DC, Джош Бролин смята, че за тях няма светло бъдеще. Напусналите DC филмите дотук са двама-Бен Афлек и Хенри Кавил- и се очаква Рей Фишър и Езра Милър да ги последват.

Единственото сигурно е, че „Батман“ на Мат Рийвс излиза по кината на 25 юни 2021 година.