„Спайдър-мен:Далеч от дома“ с нова премиерна дата

Avatar
kauncho

В днешно време думите „нова премиерна дата“ в повечето случаи означава, че филмът ще излезе по кината по-късно от първоначалното намерение. Но в този случай не е така. Продължението на „Спайдър-мен:Завръщане у дома“ ще излезе 3 дни по-рано от обявеното т.е. ще можем да гледаме новите приключенията на Човека-паяк от 2 юли вместо от 5. Не е сигурно дали това важи и за българските кина.

„Спайдър-мен:Далеч от дома“ е 23-тият филм от Кинематографската Вселена на Марвел (MCU) и той ще сложи край на фаза 3. Първоначално беше обявено, че с него ще започне фаза 4, но преди около седмица продуцентът Кевин Файги отрече това. Тогава той потвърди още веднъж, че Отмъстителите:Краят е финалът на „Сагата на Безкрайността“. Интересно е дали ще видим Том Холанд отново в ролята на Спайди, защото е известно, че след „Спайдър-мен:Далеч от дома“ договорът му с Марвел приключва.

Преди известно време именно Холанд обяви, че се очаква ъпдейт относно филма. За нещастие на феновете това не беше нов трейлър, а само три плаката. Той не беше пуснат, за да се избегнат евентуални спойлери относно „Отмъстителите:Краят“. Втори трейлър се очаква да бъде пуснат в периода между 6 и 9 май. Преждевременно от Марвел пуснаха 3 промо снимки. На първата Спайди в нов костюм спасява Мишел, на втората с другия нов черен костюм, даден му от ЩИТ, той разговаря с Мария Хил и Ник Фюри. На последната снимка Питър, облечен с костюма от предишния филм, без маска, се здрависва с Мистерио.

В Спайдър-мен:Далеч от дома участват Том Холанд, Джейк Джилънхол, Самюел Л. Джаксън, Зендая, Мариса Томей, Джон Фаврю, Коби Смълдърс, Джейкъб Баталон, Лаура Хариър, Тони Револори, Майкъл Кийтън и др.