Споун ще се завърне с нов анимационен филм

Споун ще се завърне с нов анимационен филм

Тод МакФарлан, създателят на Споун, обяви, че се подготвя нова анимация за антигероя. Това, което знаем за новия проект е, че ще бъде с продължителност 90 минути или другояче казано час и половина. Предполага се, че става дума за нов сериал, който се очаква да излезе по същото време, когато излезе новия игрален филм. Тод МакФарлън каза, че по отношение на новата анимация почти всичко е готово, освен самото анимиране.

Не се знае дали новия сериал ще е продължение на сериите, излъчвани по HBO в периода 1997-1999 година. За сега тази нова анимация няма премиерна дата, тъй като, както казах, се очаква да излезе по същото време, по който ще се появи новия игрален филм. Но същественото тук е, че и новата игрална екранизация няма премиерна дата. И всичко това идва от факта, че самия Тод МакФарлан не е наясно кога ще се реализира новия филм.

Миналата година той обяви, че никое студио не иска да продуцира филма, защото няма студио, което да е сигурно в успеха на продукцията. МакФарлан тогава сподели, че се нуждае от 20 милиона долара и даже предложи всеки от феновете да му даде по 1 долар, като той обеща, че след излизането на филма, ще върне инвестицията на всеки.

Заради този коментар, много фенове се усъмниха дали ще се реализира този филм. За щастие, след успеха на “Жокера” стана ясно, че Тод МакФарлан е получил подкрепа и следователно ще може този филм да се осъществи. Все някога.