Често Задавани Въпроси

Гледане

Филма не тръгва!

EnvyMovies използва плеъри от трети страни и е възможно понякога да има проблеми. Ето какво може да направите, ако изпитвате проблеми с плеъра:

1. Презаредете напълно страницата, като натиснете клавишите CTRL + F5.

2. Изключете ад-блокъра си.

3. Опитайте да гледате, чрез инкогнито режима на браузъра си.

4. Изчакайте страницата да зареди напълно.

5. Пробвайте друг уеб браузър.

Ако проблема не се оправи се свържете с нас, чрез тази страница, за да го погледнем.

Гледане

Филма зарежда бавно!

Вероятно имате проблем с интернет връзката си. Оставете филма на пауза за няколко минути, ако имате бавна интернет връзка. Ние препоръчваме поне 20 мегабита/с, за да гледате без проблеми.

Гледане

Качеството е много лошо!

Филмите с ниско качество (CAM) и стандартно качество (SD) биват подменени с високо качество (HD) при първа възможност. Филмите, които се въртят по кината, ще бъдат с ниско качество за известно време. Ако искате да ги гледате с хубаво качество, ще трябва да си направите разходка до киното.

Гледане

Имам друг проблем с филма!

Свържете се с нас, чрез тази страница, за да погледнем.

Основни

Какво представлява EnvyMovies?

EnvyMovies.com е онлайн платформа, която Ви позволява да гледате пълнометражни филми и сериали.
Научете повече!

Основни

Безплатно ли е?

Нашите услуги са абсолютно безплатни и не изискване никакви кредитни карти. Сайта се поддържа от реклами, които се показват на определен брой кликвания.

Основни

Защо има толкова реклами?

В сравнение с останалите подобни уебсайтове, EnvyMovies показва минимален брой реклами. Рекламите са абсолютно необходими за нас, тъй като сайта има доста разходи.

Основни

Наистина ли мога да получа вируси, като гледам онлайн?

Възможно е да получите компютърни вируси от където и да е било. Самият EnvyMovies сайт е изчистен от всякакъв вид зловреден софтуер, който може да Ви навреди. Бъдете умни. Какво, ще направите, ако ви се отвори изкачащ прозорец, където пише "Честито, печелите 100,000лв! Натиснете тук!"? Ще се доверите или ще го затворите?

Основни

Ще добавите ли този филм?

Стараем се да добавяме заглавия всеки ден, сетига да има преведени субтитри. За да ни изпратите заявка може да използвате връзката "Направи заявка!" от горната част на страницата или просто натиснете тук.