Добавяне на собствени субтитри

Важно: Налична е нова страница относно тази тема. Натиснете тук, за да я прегледате.

Понякога е възможно субтитрите от плеъра на Openload да не се показват. Това е нещо, което не може да контролираме, но има начини, чрез които да избегнем този проблем. Преди да опитате тези варианти се уверете, че филма/епизода, който се опитвате да гледате няма алтернативни плеъри, които може да изпробвате.

  1. Отворете subs.sab.bz и потърсете филма или сериала, който искате да гледате. Кликнете на името и субтитрите, ще започнат да се изтеглят. Алтернативи са subsunacs.net, yavka.net. Има още много подобни уебсайта, но тези са главните 3, които ние използваме.
  2. Сега е нужно да конвертирате субтитрите в UTF-8 вариант. Това е нужно за субтитри на кирилица, за да може плеъра да ги разбере. Посетете този уебсайт – subtitletools.com, кликнете върху „Choose Files“ и изберете .srt файла, който изтеглихте от сайта за субтитри. После кликнете върху „Convert to UTF-8“ и сайта, ще конвертира субтитрите за вас. Когато всичко е готово, изтеглете конвертираните субтитри и ги запазете на компютъра си.
  3. Отворете филма/епизода от EnvyMovies и го пуснете. В долния десен ъгъл на плеъра има сив бутон „СС“. Кликнете го и изберете „load srt/vtt from pc“ и изберете конвертираните субтитри.
  4. Готово!