За нас

EnvyMovies е интернет платформа за безплатно гледане на филми и сериали с високо качество и български субтитри. Предлагаме голям избор от съдържание, с което да прекарате цял ден в мързелуване. Опитваме се да предлагаме тази платформа с колкото се може по-малко реклами, за да не нарушаваме вашето внимание. Голяма част от рекламите не са поставени от нас, а от уебсайтовете, които хостват всички филми и сериали.

Една от нашите цели е да направим тои уебсайт по-бърз и лесен за използване. Стремим се всички хора да намират това, което искат – бързо и лесно. Регистрацията тук не е задължителна, но нашите потребители с профил имат достъп до някои страхотни бонуси, като добавяне на филми и сериали  към своята лична колекция, за да имат по-бърз достъп до тях в бъдеще.

Ние не съхраняваме никакви видео файлове на сървъра си. Цялото съдържание се прикачва от уебсайтове на трети лица, с които не сме обвързани по никакъв начин. Нашият екип е винаги готов да съдейства на собственици и агенти на съдържание, чието авторско право е било нарушено. Молим всички собственици на авторски права да се насочат към ТАЗИ страница, за да попълнят иск за премахване на прикачени файлове от нашата платформа.